‘‘Maak werk van Europa‘‘

Europees werken is een vak. European Impact helpt organisaties en (toekomstige) professionals vaardig te maken in de Europese component in hun dagelijkse werk. Met trainingen, onderzoek en evenementen.

Kennis & Onderzoek

Ons lectoraat Changing Role of Europe op de Haagse Hogeschool doet onderzoek naar de praktijk van Europees werk. Die kennis wordt ingezet voor het opleiden van een nieuwe generatie professionals. Ons team integreert kennis van de vakgebieden Europese studies, bestuurskunde, bedrijfskunde, politicologie, communicatie en (internationaal) recht.

Diensten

Hoe blijf ik professioneel op de hoogte van wat er speelt in Brussel? Hoe kan mijn organisatie tijdig en effectief invloed uitoefenen op Europees beleid? European Impact Hub biedt verschillende diensten om professionals en organisaties in Nederland op weg te helpen in de Europese Unie. Bekijk hoe we jou verder kunnen helpen.

Student Corner

Studenten zijn de professionals van de toekomst. Daarom spelen zij een centrale rol in onze activiteiten: van onderzoeksondersteuning tot evenementen en van praktijkopdracht tot stageplaats. Ontdek alles in onze Student Corner.

Newsroom

Events, workshops, blogs en podcasts; er gaat geen week voorbij zonder activiteiten in onze hub. Volg alles in onze Newsroom.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontmoet het team

Mikaela Rachkov

Onderzoeks- en Communicatie Stagiaire

dr. Rosa Groen

Onderzoeker

Shana Atangana Bekono

Onderzoeker

dr. Tibor Hargitai

Onderzoeker

dr. Mendeltje van Keulen

Lector

Remmelt de Weerd

Onderzoekscoördinator

Maaike de Loor

Coördinator

Gijs Giesen

Onderzoeker

Jules Borghouts

Onderzoeker

Mariëlle Krale

Managementassistent

Marije Cornelissen

Onderzoeker

Ludger Niemann

Onderzoeker

Maartje van Stiphout

Junior Onderzoeker

Sietske Ronner

Communicatie Assistent

Paul Schuchhard

Onderzoeker

Diederik Brink

Onderzoeker

Wij werken onder meer samen met