Diensten

Een training, EU-scan of evaluatieonderzoek kan uw organisatie helpen grip te krijgen op Europese vraagstukken.

triangle

Hoe blijf ik op de hoogte over wat er speelt in Brussel in mijn vakgebied? Hoe raakt nieuwe EU-wetgeving mijn bedrijf of organisatie? Hoe kan ik invloed uitoefenen op Europees beleid? European Impact biedt verschillende diensten die bedrijven en organisaties helpen EU-bewust en EU-vaardig te worden.

Gastcolleges, lezingen en debatten

Bent u op zoek naar een inspirerend en activerend verhaal over Europa? European Impact kan een lezing, college, workshop of debat verzorgen speciaal afgestemd op uw doelgroep.

Trainingen en Masterclasses

European Impact biedt trainingen voor professionals op verschillende niveaus en in verschillende typen organisaties over de praktijk van Europees werken.

Beleidsonderzoek en -evaluatie

Met één been in de wereld van onderzoek & onderwijs, met het andere been in de werkpraktijk: dat kenmerkt de teamleden van European Impact. Deze brugfunctie geeft ons de ideale uitgangspositie om kennis in te zetten voor het verbeteren of veranderen van Europees werken. We doen dit voor overheden, ondernemingen en belangenorganisaties.

EU Routekaart

Dit aanbod komt binnenkort beschikbaar.

Student Consultancy & Research

European Impact is onderdeel van de Haagse Hogeschool: de grootste hbo-opleider van toekomstige professionals op het gebied van Europese studies, (internationale) bestuurskunde, (internationaal- en Europees) recht, (internationale) communicatie en bedrijfskunde in Nederland. Tijdens hun opleiding voeren studenten praktijkopdrachten uit voor Tijdens hun opleiding voeren studenten praktijkopdrachten uit voor echte opdrachtgevers. Via Student Consultancy kunnen ze helpen met een Europees vraagstuk in uw organisatie.